Bemutatkozás

Kedves Kismamák és Édesanyák!

Barátsággal köszöntelek oldalunkon, Katona Tamás vagyok a Babyborn Photo szakmai vezetője! Huszonöt fotózással töltött év után második kislányom megszületésekor bennem is megszületett valami! Az eddig megszerzett szakmai és emberi tapasztalataimat arra fogom fordítani, hogy ezeket a lélegzetelállítóan szép csöppségeket egy professzionális babafotós szolgáltatás segítségével örökítsük meg!

Nagyon örülök, hogy ez az álmom valóra vált, és a kórházzal szorosan együttműködve a Babyborn Photo meglephet Téged, hiszen minden édesanyának egy fotózást adunk ajándékba! Csapatunk profi és tapasztalt babafotósai kivétel nélkül szerető-gondoskodó édesanyák, kedves, vidám és segítőkész emberek, akik maximálisan tudják mi a teendőjük egy ilyen csodálatos pillanatban! Akikhez odafordulhatsz segítségért, akiknek mindig lesznek kedves szavai hozzád, és akik a legszebben fogják lefényképezni újszülött gyermeked, gyermekeid!

A Babyborn Photo kizárólag a Bács-Kiskun Megyei Kórház fotózási partnere, így minden figyelmünk csak rád, és rátok irányul, ahol a Te igényeid az elsődlegesek! Az igazi élmények pedig csak most kezdődnek!

Bízom benne, hogy a kismama kórtermek egyikében egy meghitt beszélgetés mellett nagy mosolyok közepette fotósaink megörökíthetik gyönyörű kisbabád!

Bemutatkozás

Niki vagyok, egy kislány és egy kisfiú édesanyja, akik a világot jelentik számomra!

Hat évvel ezelőtt kezdődött nálam a nagy szerelem, amit fényképezésnek hívnak, és amivel teljes lett az életem. A szívemhez legközelebb a kisbabák fotózása áll, szenvedéllyel fényképezem őket, mert édesanyaként tudom, hogy egy újszülött érkezése a legnagyobb boldogság, semmihez sem hasonlítható élmény!

Az első napokban készült fotók a picikről pótolhatatlanok! Hiszen ekkor a legtörékenyebbek, nagyon sokat változnak napról-napra. Ezek azok a pillanatok, amelyek valóban soha nem térnek vissza. Pillanatok, amelyeket újra szeretnénk átélni! A Babyborn Photo csapatával ehhez szeretnénk szívünkkel, lelkünkkel, szülői tapasztalatunkkal, minden tudásunkkal hozzájárulni! Képeinkkel a legszebb pillanatokat, érzéseket őrízzük meg az örökkévalóságnak!

A hivatásom által csodás édesanyákat, édesapákat ismerek meg. Rengeteg új csöppségem lesz ezáltal, hiszen akiket fotózok arra a rövid időre a sajátjaimmá is válnak.

A legnagyobb boldogság számomra, mikor meglátom a szülők, nagyszülők, testvérkék arcát, a mosolyt, vagy éppen az örömkönnyet, szemükben a csillogást, amikor kezükbe veszik a fotóinkat.

Simon Ágnes: Babaköszöntő

Szeretettel köszöntelek te édes kicsi csöppség,
Életedet kísérje áldás és egészség!
Szüleidnek te légy a fény, életük aranya,
Mosolyod legyen napjaik csillaga!