A fotózásról

Kismama vagy, izgulsz nagyon! Teljesen természetes, hogy már alig várod a csodát, hogy végre ott legyen melletted, hogy érezd az illatát, hogy csak nézd hosszú perceken keresztül a legszebb kis csodát!

A Babyborn Photo kizárólag a Bács-Kiskun Megyei Kórház fotózási partnere. A babafotózásokat a legnagyobb nyugalomban, odafigyeléssel, és a kismamák számára legkényelmesebb körülmények közt heti hat napon kersztül végezzük!

Neked semmi teendőd nincs, fotósaink felkeresnek! A fotózáson pedig csak élvezd a megismételhetetlen pillanatokat, vagy ha szeretnéd válj aktív részesévé! Bátran öltöztetheted, mozgathatod is a kis top modellt! Tudnod kell, hogy  mindenekelé helyezzük a nyugalmat, a biztonságot és kényelmet, hogy a picike a fotózásból semmit ne érzékeljen! Épp ezért a legszebb fények eléréséhez nem villanófényt, hanem a legkorszerűbb állandó fényű lámpát használjuk, aminek sem hangja, sem hőkibocsájtása nincs! Kisbabád épp olyan nyugalomban lesz, mint melletted!

A profi babafotózáshoz mindennel rendelkezünk, de örömmel fényképezzük le a kis csöppségeket ruhában, akár kiegészítőkkel is, amit magaddal hozol.

Ha érdekelnek a további lehetőségek, úgy fotósaink nagyon röviden tájékoztatni fognak, és a rendelést követő 24 órán belül még a kórházból való távozás előtt át is vehetsz mindent!